Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

København

Vores bedemand i København giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i København er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i København

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Så dejlig og behagelig bedemand Arne”

Så dejlig og behagelig bedemand Arne, det bliv sådan en fin bisættelse for min far ♥️ Mange tak for hjælpen kunne ikke have valgt en bedre bedemand i København Kh Malene

5 ud af 5 stjerner

Malene Lorentzen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i København hjælpe dig med?

Når du netop har mistet en, der står dig nær, kan planlægningen af begravelsen/bisættelsen virke meget uoverskuelig, og det er her, vores bedemand i København kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe dig med menneskelig støtte samt alt det praktiske, der er forbundet med at planlægge en begravelse/bisættelse.

Derudover bistår vi med rådgivning om de økonomiske spørgsmål i forbindelse med et dødsfald og tiden efter. Det kan være svært at samle sig om, når du står midt i din egen sorg, og derfor vejleder vi dig om alle de ting, du skal tage stilling til. 

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i København?

Det kan være svært at vælge, hvilken bedemand du skal gå til, når du har mistet en, du har kær. Her er det naturligvis vigtigt, at bedemanden er professionel og har styr på alle de praktiske ting, men de menneskelige kompetencer er mindst lige så vigtige.

Hos Begravelses service har vi stor forståelse for den svære tid, du går igennem som pårørende til en afdød. Derfor er vi meget opmærksomme på, at vi skal møde dig med et stort menneskeligt overskud, empati og loyalitet, så du føler dig tryg i vores selskab. På den måde vil du forhåbentlig have tillid til, at vi ordner alt det praktiske for dig, så du i stedet kan fokusere på at bearbejde din sorg.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.