Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Valby

Vores bedemand i Valby giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Valby er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Valby hjælpe dig med?

Hvis du er pårørende til en afdød, kan vores bedemand i Valby hjælpe dig med at arrangere begravelsen eller bisættelsen.

Derudover er vi din faste støtte i en tid, der ofte er meget svær for de efterladte. For at hjælpe dig bedst muligt igennem er det vigtigt for os, at du føler dig tryg ved os. Dette trygge rum forsøger vi at skabe ved altid at møde dig med stort menneskeligt overskud, empati, loyalitet og en høj grad af professionalisme. På den måde har du forhåbentlig tillid til, at vi klarer opgaverne for dig, så du kan bruge din energi på at komme igennem din sorg.

Vi er i Valby

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

Michael_-2-2

Michael Holgersen

Rådgiver

“Tak for hjælpen”

Vi fik en meget professionel behandling, og er meget taknemlig over hele håndteringen af situationen. Kan varmt anbefale deres bedemand i Valby

5 ud af 5 stjerner

Helle

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Valby?

Hos Begravelses service ved vi godt, at vi ikke er den billigste bedemand. Derimod bestræber vi os på at være den bedste, så du som efterladt får den bedst mulige service.

For det er hårdt at miste et menneske, der står en nær, og derfor er det vigtigt, du føler dig tryg ved den bedemand, der skal hjælpe dig i tiden efter.

Udover at hjælpe dig med at planlægge en smuk afsked kan vi også bidrage med råd og vejledning angående økonomiske forhold som f.eks. tilskud til begravelsen, dødsbobehandling og pension.

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.