Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Valby

Vores bedemand i Valby giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Valby er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Valby

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Valby hjælpe dig med?

Hvis du er pårørende til en afdød, kan vores bedemand i Valby hjælpe dig med at arrangere begravelsen eller bisættelsen.

Derudover er vi din faste støtte i en tid, der ofte er meget svær for de efterladte. For at hjælpe dig bedst muligt igennem er det vigtigt for os, at du føler dig tryg ved os. Dette trygge rum forsøger vi at skabe ved altid at møde dig med stort menneskeligt overskud, empati, loyalitet og en høj grad af professionalisme. På den måde har du forhåbentlig tillid til, at vi klarer opgaverne for dig, så du kan bruge din energi på at komme igennem din sorg.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Valby?

Hos Begravelses service ved vi godt, at vi ikke er den billigste bedemand. Derimod bestræber vi os på at være den bedste, så du som efterladt får den bedst mulige service.

For det er hårdt at miste et menneske, der står en nær, og derfor er det vigtigt, du føler dig tryg ved den bedemand, der skal hjælpe dig i tiden efter.

Udover at hjælpe dig med at planlægge en smuk afsked kan vi også bidrage med råd og vejledning angående økonomiske forhold som f.eks. tilskud til begravelsen, dødsbobehandling og pension.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.