Telefon ikon Døgnservice 70 40 48 51

Lyngby

Vores bedemand i Lyngby giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Lyngby er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Lyngby

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Effektiv og venlig gennemførsel af bisættelse”

Effektiv og venlig gennemførsel af bisættelse med hjælpsomme bidrag fra deres bedemand i Lyngby

5 ud af 5 stjerner

Peter

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Lyngby hjælpe dig med?

Det er en meget svær situation at have mistet en person, du har kær, og der er ofte ikke meget overskud til at planlægge begravelsen/bisættelsen. Her kan vores bedemand i Lyngby hjælpe dig igennem forløbet – både ift. de praktiske gøremål, økonomiske spørgsmål og ikke mindst det følelsesmæssige aspekt.

Vi støtter dig hele vejen igennem og vejleder dig om alle de ting, du som pårørende skal tage stilling til.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Lyngby?

Når du står i den sårbare situation, det er at have mistet en, der står dig nær, har du brug for så meget tryghed og stabilitet som muligt. Vi ved, at det kan være utroligt svært at overskue, hvordan du skal få planlagt begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende praktiske og økonomiske ting, når du er ramt af sorgen over dit tab.

Derfor går vi hos Begravelses service meget op i at møde dig på en så empatisk, medmenneskelig og loyal måde som muligt, så du føler dig tryg ved, at vi varetager al praktikken. På den måde kan du i stedet fokusere på at bearbejde din sorg.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.