Telefon ikon Døgnservice 70 40 48 51

Jyderup

Vores bedemand i Jyderup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Jyderup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800

Vi er i Jyderup

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Virkelig fin service”

Virkelig fin service fra afdelingen i Jyderup. Var der for os i denne sørgelige tid. Tak Mvh Annette Reinecke.

5 ud af 5 stjerner

Annette Reinecke

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Jyderup hjælpe dig med?

Vores bedemand i Jyderup kan hjælpe dig med alt det, der følger med, når et menneske går bort. Du kan ringe til vores døgntelefon, så snart dødsfaldet sker, og lægen har været der. Så bringer vi personen til kapellet, indtil begravelsen/bisættelsen skal finde sted.

Derudover kan vi hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt yde råd og vejledning om de efterfølgende praktiske ting, der også følger med – f.eks. behandling af dødsboet.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Jyderup?

En bedemands job er i høj grad at støtte dig som efterladt i en svær tid, og hos Begravelses service mener vi, at den menneskelige støtte er mindst lige så vigtig som den praktiske.

Derfor er vores bedemand i Jyderup både dit ekstra sæt hænder i planlægningen og udførelsen af begravelsen/bisættelsen og de andre praktiske ting og en person, du kan søge trøst hos. Dette kræver naturligvis gode menneskelige evner – noget som alle vores bedemænd besidder.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.