Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Søborg

Vores bedemand i Søborg giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Søborg er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Søborg

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

“Fantastisk behandling”

Meget behageligt møde og kontakt med Arne som er bedemand i Søborg. Han er meget empatisk – hvad der er afgørende i sådan en situation.

5 ud af 5 stjerner

Jane

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Søborg hjælpe dig med?

Når du står midt i sorgen over at have mistet en, du har kær, kan det virke som en uoverkommelig opgave at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse for personen.

Vores bedemand i Søborg hjælper dig med at planlægge en smuk afsked, som både du og den afdøde fortjener. Vi hjælper både med det praktiske og alle de efterfølgende spørgsmål, som er forbundet med et dødsfald. Derudover støtte vi dig menneskeligt i hele forløbet, da denne del er mindst lige så vigtig som det praktiske.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Søborg?

Der er mange ting at tage stilling til som efterladt til en afdød person, og her hjælper Begravelses service dig med at få et overblik over det hele. Derudover rådgiver vi dig om f.eks. dødsbobehandling, arv og pension, og vi kan også varetage forløbet i skifteretten for dig, hvis du ønsker det.

Vores bedemænd er alle drevet af ønsket om at gøre en forskel for andre mennesker, og vi har stor forståelse for, hvor svær denne tid ofte er. Derfor gør vi alt for, at du altid bliver mødt af et stort menneskeligt overskud, empati og loyalitet, så du kan føle dig tryg i vores selskab.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.