Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Hundested

Vores bedemand i Hundested giver tryghed og omsorg

Vores bedemand i Hundested hjælper med alt det praktiske, som skal gøres, for at skabe den bedst mulige afsked

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
Bedemand i Hundested

“Smukt, ordentligt og meget professionelt”

Der blev taget hånd om hele forløbet på en meget sober og professionel måde af personalet i Hundested.

5 ud af 5 stjerner
Referencebib
bse-cover-2

Det kan du få hjælp til af vores bedemand i Hundested

I følelsernes vold kan planlægningen af en bisættelse eller begravelse være det sidste, man har overskud til. Derfor står vores bedemand i Hundested klar til at hjælpe dig.

Du kan få hjælp til alt fra økonomiske spørgsmål til valg af kiste og urne. Derudover tager vi gerne den indledende kontakt til de myndigheder, som skal underrettes om dødsfaldet.

På den måde kan du få ro og rum til at bearbejde din sorg.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Derfor er Begravelses services bedemand i Hundested det rette valg

Hos Begravelses service er dine ønsker, behov og velbefindende noget af det vigtigste for os. Derfor støtter vi dig både i den praktiske planlægning og med de følelsesmæssige aspekter forbundet med tabet af en, du har haft nær.

Både du som pårørerende og den afdøde selv kan have haft ønsker til sin begravelse, som vi selvfølgelig tager hensyn til. Det giver nemlig den bedste oplevelse for dig - og det er dét, der betyder noget.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.