Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Sakskøbing

Vores bedemand i Sakskøbing giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Sakskøbing er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
frits_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
lone_cover_desktop_1900x800

Vi er i Sakskøbing

bedemand_0000s_0008_Frits

Frits Søvndal

Bedemand

bedemand_0000s_0009_Lone

Lone Søvndal

Bedemand

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Sakskøbing hjælpe dig med?

Det er en stor omvæltning for de pårørende, når en person går bort – og især for dig, der er allernærmest. Udover at du har mistet en person tæt på dig, skal du også tage stilling til forskellige praktiske opgaver på kort tid. Du skal blandt andet arrangere en ordentlig afsked for den afdøde.

Uanset om du ønsker at afholde en begravelse, bisættelse eller noget helt tredje, så hjælper vores bedemand i Sakskøbing dig med det hele. Derudover har vi et helt team til at hjælpe med økonomiske og juridiske spørgsmål efterfølgende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Sakskøbing?

Ved at vælge Begravelses service som din bedemand får du en blanding af høj professionalisme og stor menneskelig støtte.

Du kan have fuld tillid til, at vi har kompetencerne til at varetage alle de praktiske opgaver, så du i stedet kan fokusere på at komme igennem den hårde tid.

Endelig har vi fuld forståelse for den svære situation, du står i, og vi går meget op i at give dig den optimale menneskelige støtte oveni alt det praktiske. 

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.