Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Sakskøbing

Vores bedemand i Sakskøbing giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Sakskøbing er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Sakskøbing

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

brian_rasmussen

Brian Rasmussen

Rådgiver

“Jeg syntes at samarbejdet har været til…”

Jeg syntes at samarbejdet har været til stor glæde for mig. Jeg er efter samtale med Arne Hansen blevet trøstet og derfor blevet mere rolig. Jeg har også været inde i Sundby og set alle blomsterne som var lagt på tirsdag, godt arbejde til afdelingen i Sakskøbing. Slut for nu

5 ud af 5 stjerner

Helle Poulsen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Sakskøbing hjælpe dig med?

Det er en stor omvæltning for de pårørende, når en person går bort – og især for dig, der er allernærmest. Udover at du har mistet en person tæt på dig, skal du også tage stilling til forskellige praktiske opgaver på kort tid. Du skal blandt andet arrangere en ordentlig afsked for den afdøde.

Uanset om du ønsker at afholde en begravelse, bisættelse eller noget helt tredje, så hjælper vores bedemand i Sakskøbing dig med det hele. Derudover har vi et helt team til at hjælpe med økonomiske og juridiske spørgsmål efterfølgende.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Sakskøbing?

Ved at vælge Begravelses service som din bedemand får du en blanding af høj professionalisme og stor menneskelig støtte.

Du kan have fuld tillid til, at vi har kompetencerne til at varetage alle de praktiske opgaver, så du i stedet kan fokusere på at komme igennem den hårde tid.

Endelig har vi fuld forståelse for den svære situation, du står i, og vi går meget op i at give dig den optimale menneskelige støtte oveni alt det praktiske. 

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.