Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Søllerød

Vores bedemand i Søllerød giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Søllerød er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800

Vi er i Søllerød

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Søllerød hjælpe dig med?

Har du mistet en person, der stod dit nær, kan vores bedemand i Søllerød hjælpe dig med alt det, der følger med et dødsfald. Først og fremmest kommer vi og henter personen, der er gået bort, og kører vedkommende til kapellet. Du kan kontakte os på alle timer af døgnet, så snart lægen har været der – også i weekender og på helligdage.

Derudover hjælper vi med begravelsen/bisættelsen samt hvis du har spørgsmål til f.eks. tilskud, pension eller dødsbobehandling.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Søllerød?

Begravelses service er din faste støtte, når du har mistet en, der stod dig nær. Vi støtter dig både menneskeligt og professionelt, og vi sætter en ære i at levere den bedst mulige service. Det betyder også, at vi ikke er de billigste på markedet, men i stedet bestræber vi os på at være de bedste.

Vi håber, det betyder, at du føler dig tryg ved at overlade opgaverne til os, så du i stedet kan fokusere på at komme igennem den svære tid.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.