Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Lolland

Vores bedemand på Lolland giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Lolland er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er på Lolland

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

pernille

Pernille Dalsgaard

Bedemand

“Bisættelse af min mor”

God rådgivning professionel tilgang alt spillede super behagelige personer fra afdelingen på Lolland. Kan kun anbefale dem.

5 ud af 5 stjerner

Anette

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Lolland hjælpe dig med?

Er du efterladt til en afdød person, står du måske tilbage med en masse spørgsmål i forhold til planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Vores bedemand på Lolland svarer på alle dine spørgsmål samt sørger for alt det praktiske og hjælper dig med at danne et overblik over, hvad du skal tage stilling til.

Først og fremmest handler det om at få arrangeret en god afskedsceremoni, som lever op til både dine og den afdødes ønsker. Herefter kan vi hjælpe dig med arv- og skifterådgivning og lignende spørgsmål, hvis du ønsker det.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Lolland?

Som efterladt til en person, der står dig nær, kan det virke uoverskueligt at skulle forholde sig til al praktikken omkring et dødsfald. Det har vi stor forståelse for hos Begravelses service, og derfor gør vi vores bedste for, at du kommer bedst muligt igennem det svære forløb.

Vi er meget bevidste om, at jobbet som bedemand/dame kræver nogle helt bestemte personlighedstræk, som ikke alle besidder. Udover stor professionalisme og gode logistiske evner kræver det bl.a. indlevelsesevne, ordentlighed, empati og stort menneskeligt overskud – noget som alle vores bedemænd/damer lever op til.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.