Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Herlev

Vores bedemand i Herlev giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Herlev er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Herlev

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Bisættelsen af Helena Plesner 17.12”

Den oplevelse er ikke af den slags man længes eller stræber efter, men når det nu skulle være, så har jeg kun godt at sige om den. I var hurtige, stilfærdigt diskrete, og gjorde præcis det som skulle gøres, uden overraskelser af nogen art. Det var totalt betryggende. TAK til afdelingen i Herlev.

5 ud af 5 stjerner

Johannes Plesner

To mennesker smiler til kameraet
Kistemager arbejder på en kiste

Hvad kan vores bedemand i Herlev hjælpe dig med?

Vores bedemand i Herlev kan hjælpe dig, som er pårørende til en person, der er gået bort. Der er nemlig mange ting at tage stilling til i denne svære tid, og vi har stor forståelse for, hvor uoverskueligt det kan føles. Derfor støtter vi dig både menneskeligt og professionelt igennem hele forløbet.

Vi holder det store overblik over, hvad der skal gøres i forbindelse med selve begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende praktiske og økonomiske anliggender, du som pårørende også skal tage stilling til.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Planlægning af begravelse og bisættelse

Vi guider dig gennem planlægningen, så det bliver en unik og personlig afsked, hvor intet bliver glemt.

Kontakt en rådgiver hos Begravelses service døgnet rundt.

Find inspiration

At dekorere en kiste er en smuk og personlig måde at minde den afdøde på, og mulighederne er mange.

I dag er der mange muligheder – brug derfor lidt tid på denne side til at se mulighederne og lad dig inspirere af de smukke og kreative forslag.

Kvalitet og den rette løsning

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker

Kistemager bygger en kiste
Blomsterdekoratør laver en buket

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Økonomisk overblik

Når en pårørende går bort, er der mange økonomiske aspekter at tage højde for ud over selve begravelsen. Hos Begravelses service hjælper vi dig med at få et klart økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Rådgivning om Udgifter og Tilskud

Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Vores dygtige juridiske rådgivere guider dig gennem hele forløbet i skifteretten.

Vi hjælper dig med at søge betaling af begravelsen via boet, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

Kontakt os for at få et overblik over begravelsen, og hvordan vi kan gøre det mere overkommeligt for dig.

Kvinde læser i et dokument
Kvinde læser dokumenter
To mennesker kigger på en computerskærm

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Herlev?

Det er en sårbar tid, når du netop har mistet en, der stod dig nær, og derfor er det vigtigt, du føler dig tryg ved den bedemand, du vælger. Hos Begravelses service er vi meget bevidste om vores ansvar for at skabe et trygt rum, hvor du har tillid til, at vi varetager det praktiske på en måde, der lever op til de forventninger, du og den afdøde har. For at skabe den tillid kræver det, at du bliver mødt af stor empati, forståelse, loyalitet og menneskeligt overskud, når du er i kontakt med os, og det gør vi vores allerbedste for.

Vi håber, vores professionelle og menneskelige tilgang kan gøre, at du kan fokusere på din sorg i stedet for at være fyldt op af praktiske anliggender.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.