Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Herlev

Vores bedemand i Herlev giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Herlev er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Herlev

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Bisættelsen af Helena Plesner 17.12”

Den oplevelse er ikke af den slags man længes eller stræber efter, men når det nu skulle være, så har jeg kun godt at sige om den. I var hurtige, stilfærdigt diskrete, og gjorde præcis det som skulle gøres, uden overraskelser af nogen art. Det var totalt betryggende. TAK til afdelingen i Herlev.

5 ud af 5 stjerner

Johannes Plesner

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Herlev hjælpe dig med?

Vores bedemand i Herlev kan hjælpe dig, som er pårørende til en person, der er gået bort. Der er nemlig mange ting at tage stilling til i denne svære tid, og vi har stor forståelse for, hvor uoverskueligt det kan føles. Derfor støtter vi dig både menneskeligt og professionelt igennem hele forløbet.

Vi holder det store overblik over, hvad der skal gøres i forbindelse med selve begravelsen/bisættelsen samt de efterfølgende praktiske og økonomiske anliggender, du som pårørende også skal tage stilling til.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Herlev?

Det er en sårbar tid, når du netop har mistet en, der stod dig nær, og derfor er det vigtigt, du føler dig tryg ved den bedemand, du vælger. Hos Begravelses service er vi meget bevidste om vores ansvar for at skabe et trygt rum, hvor du har tillid til, at vi varetager det praktiske på en måde, der lever op til de forventninger, du og den afdøde har. For at skabe den tillid kræver det, at du bliver mødt af stor empati, forståelse, loyalitet og menneskeligt overskud, når du er i kontakt med os, og det gør vi vores allerbedste for.

Vi håber, vores professionelle og menneskelige tilgang kan gøre, at du kan fokusere på din sorg i stedet for at være fyldt op af praktiske anliggender.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.