Telefon ikon Døgnservice 70 40 48 51

Virum

Vores bedemand i Virum giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Virum er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Virum

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

“Har været meget tilfreds ned hjælpen…”

Har været meget tilfreds ned hjælpen fra deres bedemand i Virum. Venlig hilsen Anita Susan Jahn.

5 ud af 5 stjerner

Anita Susan

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Virum hjælpe dig med?

Det er altid svært at være pårørende til en person, der går bort. Først og fremmest står du ofte tilbage med et stort savn og en sorg over at have mistet en, du har kær. Derudover er der som tæt pårørende mange praktiske gøremål forbundet med et dødsfald, og disse hjælper vores bedemand i Virum dig med.

Hos Begravelses service hjælper vi med alt fra at planlægge en begravelse eller bisættelse til de økonomiske spørgsmål, der også hører med – og alt derimellem.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Virum?

De værdier, der fungerer som vores pejlemærke, er lige dele professionelle og menneskelige. Det betyder, at du naturligvis altid kan forvente, at vores bedemænd har styr på alle regler og procedurer i forbindelse med et dødsfald.

Samtidig er alle vores bedemænd hos Begravelses service drevet af et ønske om at gøre en forskel for mennesker. Dette kommer blandt andet til udtryk i, at vi altid møder dig med et stort menneskeligt overskud, empati og en aldrig svigtende loyalitet.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.