Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nørrebro/København N

Vores bedemand på Nørrebro/København N giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Nørrebro/København N er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
Kistemager arbejder på en kiste

Hvad kan vores bedemand på Nørrebro/København N hjælpe dig med?

Vores bedemand på Nørrebro/København N kan både bidrage med menneskelig støtte, praktisk hjælp og juridisk rådgivning i forbindelse med et dødsfald. Vi kan f.eks. svare på spørgsmål om dødsbobehandling, arv og testamente, og vi tilbyder også at forestå ekspeditionen af dødsboet.

Hos Begravelses service er det vigtigt for os, at du som efterladt hurtigt får et overblik over de ting, du skal tage stilling til som tæt pårørende til en afdød. Dermed skal du ikke bruge energi på at bekymre dig om praktik, når du ved, at vi har styr på det for dig. Dette overblik giver vi dig allerede ved vores første møde.

Vi er på Nørrebro – København N

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Personlig service”

Jeg vil gerne sige tusind tak til Arne og hans team for den kompetente og professionelle service i en pludselig opstået svær situation. Arne har hele vejen igennem processen været en god støtte og udvist empati og forståelse. Vi fik en meget smuk, personlig og vellykket ceremoni. Jeg har kun de bedste anbefaling til dette selskab og afdelingen på Nørrebro/København N.

5 ud af 5 stjerner

Bin Qu

To mennesker smiler til kameraet

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Planlægning af begravelse og bisættelse

Vi guider dig gennem planlægningen, så det bliver en unik og personlig afsked, hvor intet bliver glemt.

Kontakt en rådgiver hos Begravelses service døgnet rundt.

Find inspiration

At dekorere en kiste er en smuk og personlig måde at minde den afdøde på, og mulighederne er mange.

I dag er der mange muligheder – brug derfor lidt tid på denne side til at se mulighederne og lad dig inspirere af de smukke og kreative forslag.

Kvalitet og den rette løsning

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker

Kistemager bygger en kiste
Blomsterdekoratør laver en buket

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Økonomisk overblik

Når en pårørende går bort, er der mange økonomiske aspekter at tage højde for ud over selve begravelsen. Hos Begravelses service hjælper vi dig med at få et klart økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Rådgivning om Udgifter og Tilskud

Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Vores dygtige juridiske rådgivere guider dig gennem hele forløbet i skifteretten.

Vi hjælper dig med at søge betaling af begravelsen via boet, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

Kontakt os for at få et overblik over begravelsen, og hvordan vi kan gøre det mere overkommeligt for dig.

Kvinde læser i et dokument
Kvinde læser dokumenter
To mennesker kigger på en computerskærm

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Nørrebro/København N?

Udover at alle vores bedemænd hos Begravelses service er meget professionelle og kompetente, har de også alle sammen nogle helt bestemte personlige kvaliteter. Disse kvaliteter er empati, menneskeligt overskud og en evig loyalitet, og disse er vigtige for at kunne udføre bedemandsjobbet bedst muligt.

For jobbet som bedemand handler i høj grad om mennesker, og vores bedemænd/damer er drevet af at ville gøre en forskel for andre mennesker. Derfor er det også altid dine ønsker og behov, som er i fokus, så du kan få sagt ordentligt farvel til den person, du har mistet. Dette hænger naturligvis også sammen med, hvis den afdøde selv havde nogle ønsker for afskeden.

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.