Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nørrebro/København N

Vores bedemand på Nørrebro/København N giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Nørrebro/København N er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er på Nørrebro – København N

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

karina_rasmussen_begravelses_service

Karina Rasmussen

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Nørrebro/København N hjælpe dig med?

Vores bedemand på Nørrebro/København N kan både bidrage med menneskelig støtte, praktisk hjælp og juridisk rådgivning i forbindelse med et dødsfald. Vi kan f.eks. svare på spørgsmål om dødsbobehandling, arv og testamente, og vi tilbyder også at forestå ekspeditionen af dødsboet.

Hos Begravelses service er det vigtigt for os, at du som efterladt hurtigt får et overblik over de ting, du skal tage stilling til som tæt pårørende til en afdød. Dermed skal du ikke bruge energi på at bekymre dig om praktik, når du ved, at vi har styr på det for dig. Dette overblik giver vi dig allerede ved vores første møde.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Nørrebro/København N?

Udover at alle vores bedemænd hos Begravelses service er meget professionelle og kompetente, har de også alle sammen nogle helt bestemte personlige kvaliteter. Disse kvaliteter er empati, menneskeligt overskud og en evig loyalitet, og disse er vigtige for at kunne udføre bedemandsjobbet bedst muligt.

For jobbet som bedemand handler i høj grad om mennesker, og vores bedemænd/damer er drevet af at ville gøre en forskel for andre mennesker. Derfor er det også altid dine ønsker og behov, som er i fokus, så du kan få sagt ordentligt farvel til den person, du har mistet. Dette hænger naturligvis også sammen med, hvis den afdøde selv havde nogle ønsker for afskeden.

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.