Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Nørrebro/København N

Vores bedemand på Nørrebro/København N giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand på Nørrebro/København N er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand på Nørrebro/København N hjælpe dig med?

Vores bedemand på Nørrebro/København N kan både bidrage med menneskelig støtte, praktisk hjælp og juridisk rådgivning i forbindelse med et dødsfald. Vi kan f.eks. svare på spørgsmål om dødsbobehandling, arv og testamente, og vi tilbyder også at forestå ekspeditionen af dødsboet.

Hos Begravelses service er det vigtigt for os, at du som efterladt hurtigt får et overblik over de ting, du skal tage stilling til som tæt pårørende til en afdød. Dermed skal du ikke bruge energi på at bekymre dig om praktik, når du ved, at vi har styr på det for dig. Dette overblik giver vi dig allerede ved vores første møde.

Vi er på Nørrebro – København N

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Personlig service”

Jeg vil gerne sige tusind tak til Arne og hans team for den kompetente og professionelle service i en pludselig opstået svær situation. Arne har hele vejen igennem processen været en god støtte og udvist empati og forståelse. Vi fik en meget smuk, personlig og vellykket ceremoni. Jeg har kun de bedste anbefaling til dette selskab og afdelingen på Nørrebro/København N.

5 ud af 5 stjerner

Bin Qu

Referencebib

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand på Nørrebro/København N?

Udover at alle vores bedemænd hos Begravelses service er meget professionelle og kompetente, har de også alle sammen nogle helt bestemte personlige kvaliteter. Disse kvaliteter er empati, menneskeligt overskud og en evig loyalitet, og disse er vigtige for at kunne udføre bedemandsjobbet bedst muligt.

For jobbet som bedemand handler i høj grad om mennesker, og vores bedemænd/damer er drevet af at ville gøre en forskel for andre mennesker. Derfor er det også altid dine ønsker og behov, som er i fokus, så du kan få sagt ordentligt farvel til den person, du har mistet. Dette hænger naturligvis også sammen med, hvis den afdøde selv havde nogle ønsker for afskeden.

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

Se hvad andre siger om os

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.