Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Birkerød

Vores bedemand i Birkerød giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Birkerød er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Birkerød

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Der er nu anden gang jeg bruger…”

Der er nu anden gang jeg bruger Begravelses Service i Birkerød. Jeg må sige at servicen er helt i top. Kan varmt anbefale at bruge dette firma.

5 ud af 5 stjerner

Pia Alrør

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Birkerød hjælpe dig med?

Der er mange beslutninger, der skal træffes, når et menneske går bort. Det kan virke uoverskueligt, når man som efterladt også skal bearbejde sin sorg over tabet. Vores bedemand i Birkerød hjælper dig igennem det hele.

Ved et planlægningsmøde gennemgår vi alt det, du skal være opmærksom på. F.eks. om afdøde skal begraves eller kremeres, valg af gravsted, om der skal være et mindesamvær efter ceremonien samt økonomiske spørgsmål om f.eks. tilskud og pension.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Birkerød?

Ingen mennesker er ens – derfor er der heller ikke to begravelser, der er ens. Det betyder, at vi hos Begravelses service ser det som vores fornemste opgave at lytte til dine og den afdødes ønsker og behov. Derfor er det altid disse, vi tager udgangspunkt i, uanset om de passer ind i begravelsesverdenens normer eller ej.

Derudover vil du altid blive mødt af stor medmenneskelighed og overskud fra vores bedemænd, da vi ved, at du som efterladt ofte har brug for dette.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.