Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Bagsværd

Vores bedemand i Brøndby giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Brøndby er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Brøndby

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“Jeg er meget tilfreds med alt…”

Jeg er meget tilfreds med alt begravelsesservice Brøndby har gjort for mig, de har besvaret alle mine spørgsmål, jeg har fået min mor bisat som hendes sidste vilje var beskrevet. Dette er takket være Arne og Ane som skabte rammer for denne fine ceremoni der blev afholdt. Jeg vil klart anbefale Begravelses service til andre.

5 ud af 5 stjerner

Maria Ryberg Hansen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Brøndby hjælpe dig med?

Har du netop mistet en person, der stod dig nær, og skal du til at planlægge begravelsen/bisættelsen? Hos Begravelses service ved vi, at det kan være meget hårdt at være pårørende til en person, der går bort.

For oveni din sorg skal du ofte træffe nogle store beslutninger, og det kan være svært at finde overskuddet til. Derfor yder vores bedemand i Brøndby både menneskelig og praktisk støtte og vejledning i hele forløbet, så du i stedet kan fokusere på at komme igennem din sorg.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Brøndby?

Hos Begravelses service bruger vi altid den tid, du har behov for, når du møder os, og vi ser det som vores fornemste opgave at lytte til dine ønsker og behov. Vi forstår nemlig, hvor vigtigt det som pårørende er at give den afdøde den afsked, personen havde ønsket.

Derudover er der som efterladt mange praktiske og økonomiske ting at tage stilling til efter begravelsen/bisættelsen. Vi har overblik over det hele og vejleder dig hele vejen, så du i stedet kan bruge din energi på din sorg. Det kan nemlig være hårdt at overskue det hele, og måske er der også nogle ting, du ikke var klar over, du skulle forholde dig til.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.