Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Brøndby

Vores bedemand i Brøndby giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Brøndby er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er i Brøndby

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Jeg er meget tilfreds med alt…”

Jeg er meget tilfreds med alt begravelsesservice Brøndby har gjort for mig, de har besvaret alle mine spørgsmål, jeg har fået min mor bisat som hendes sidste vilje var beskrevet. Dette er takket være Arne og Ane som skabte rammer for denne fine ceremoni der blev afholdt. Jeg vil klart anbefale Begravelses service til andre.

5 ud af 5 stjerner

Maria Ryberg Hansen

To mennesker smiler til kameraet
Kistemager arbejder på en kiste

Hvad kan vores bedemand i Brøndby hjælpe dig med?

Har du netop mistet en person, der stod dig nær, og skal du til at planlægge begravelsen/bisættelsen? Hos Begravelses service ved vi, at det kan være meget hårdt at være pårørende til en person, der går bort.

For oveni din sorg skal du ofte træffe nogle store beslutninger, og det kan være svært at finde overskuddet til. Derfor yder vores bedemand i Brøndby både menneskelig og praktisk støtte og vejledning i hele forløbet, så du i stedet kan fokusere på at komme igennem din sorg.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Planlægning af begravelse og bisættelse

Vi guider dig gennem planlægningen, så det bliver en unik og personlig afsked, hvor intet bliver glemt.

Kontakt en rådgiver hos Begravelses service døgnet rundt.

Find inspiration

At dekorere en kiste er en smuk og personlig måde at minde den afdøde på, og mulighederne er mange.

I dag er der mange muligheder – brug derfor lidt tid på denne side til at se mulighederne og lad dig inspirere af de smukke og kreative forslag.

Kvalitet og den rette løsning

Der kan være stor forskel på, hvor meget økonomi man som pårørende har mulighed for at bruge på en begravelse. Du bestemmer selv, hvor omfattende den skal være, og vi hjælper med at arrangere lige præcis den begravelse, der passer til dine og afdødes ønsker

Kistemager bygger en kiste
Blomsterdekoratør laver en buket

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Økonomisk overblik

Når en pårørende går bort, er der mange økonomiske aspekter at tage højde for ud over selve begravelsen. Hos Begravelses service hjælper vi dig med at få et klart økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen eller bisættelsen.

Rådgivning om Udgifter og Tilskud

Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til dødsbobehandling ved skifteretten, arvesager og testamente. Vores dygtige juridiske rådgivere guider dig gennem hele forløbet i skifteretten.

Vi hjælper dig med at søge betaling af begravelsen via boet, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

Kontakt os for at få et overblik over begravelsen, og hvordan vi kan gøre det mere overkommeligt for dig.

Kvinde læser i et dokument
Kvinde læser dokumenter
To mennesker kigger på en computerskærm

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Brøndby?

Hos Begravelses service bruger vi altid den tid, du har behov for, når du møder os, og vi ser det som vores fornemste opgave at lytte til dine ønsker og behov. Vi forstår nemlig, hvor vigtigt det som pårørende er at give den afdøde den afsked, personen havde ønsket.

Derudover er der som efterladt mange praktiske og økonomiske ting at tage stilling til efter begravelsen/bisættelsen. Vi har overblik over det hele og vejleder dig hele vejen, så du i stedet kan bruge din energi på din sorg. Det kan nemlig være hårdt at overskue det hele, og måske er der også nogle ting, du ikke var klar over, du skulle forholde dig til.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.