Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Gladsaxe

Vores bedemand i Gladsaxe er med dig hele vejen

Vores bedemand i Gladsaxe Kommune er der for at hjælpe dig igennem den hårde tid og ordne alt det praktiske i forbindelse med begravelsen.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800

Vi er på Gladsaxe

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Super god service alt fungerede bare og…”

Super god service alt fungerede bare og søde mennesker. Personalet i Gladsaxe kan varmt anbefales. Tak for hjælpen. Kh. René Lorentzen

5 ud af 5 stjerner

Rene Lorentzen

Referencebib
bse-cover-2

Hvilke ting kan vores bedemand i Gladsaxe hjælpe med?

Når man står i sine følelsers vold, kan det være enormt hårdt at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse for en, man har haft nær. Det er her, vores bedemand i Gladsaxe kan hjælpe dig mest.

Udover hjælp til planlægning af selve begravelsen, tilbyder Begravelses Service også rådgivning indenfor dødsbobehandling i hele Gladsaxe Kommune, hvilket sikrer dig kyndig vejledning og assistance hele processen igennem.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor bruge Begravelses services bedemand i Gladsaxe Kommune?

Begravelses service står parat til at hjælpe dig døgnet rundt, uanset om dødsfaldet er sket i hjemmet, på plejehjem eller på hospitalet. Vores vagthavende bedemand i Gladsaxe kan komme ud til dig i hele kommunen.

Vores bedemænd er erfarne vejledere og kan hjælpe dig med at forstå og bearbejde de følelser, der kommer i forbindelse med at miste en ven, partner eller familiemedlem. Altid med største empati og professionalisme.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.