Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Humlebæk

Vores bedemand i Humlebæk giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Humlebæk er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Humlebæk

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

“En super fin og professionel oplevelse…”

En super fin og professionel oplevelse fra start til slut. Specielt på bisættelsesdagen, hvor eget overskud og klarsyn er begrænset, var de to kontaktpersoner fra Begravelsesservice i Humlebæk til stor hjælp, med blomster, kort, og blomsterlægning på gravsted, en stor stor hjælp.

5 ud af 5 stjerner

Claus Christiansen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Humlebæk hjælpe dig med?

Vores bedemand i Humlebæk er din lokale bedemand, som kan hjælpe med alle de praktiske og menneskelige efterfølger, når et menneske går bort.

Ved et planlægningsmøde hjælper vi dig med at danne et overblik over de ting, du skal tage stilling til. Og alt det, du ønsker vores hjælp til, hjælper vi dig med. Det kan for eksempel være planlægning af begravelsen eller bisættelsen, valg af gravsted og hjælp til behandling af dødsboet.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Humlebæk?

Som efterladt står du ofte i en sårbar situation, og derfor er det vigtigt, du får den rette støtte. Dette kan en bedemand hjælpe med.

Der er dog naturligvis forskel fra bedemand til bedemand i forhold til, hvilke værdier de arbejder ud fra. Hos Begravelses service fylder vores menneskelige værdier lige så meget som de professionelle. Derfor besidder alle vores bedemænd – udover deres store professionalisme og logistiske evner – evnen til at få deres medmennesker til at føle sig trygge. Det gør de ved altid at udvise empati, loyalitet og menneskeligt overskud.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.