Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Roskilde

Vores bedemand i Roskilde giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Roskilde er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
frits_cover_desktop_1900x800
karina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800

Vi er i Roskilde

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Bedemand

Bedemand i Roskilde

“Yderst professionel oplevelse med Maria…”

Yderst professionel oplevelse med deres bedemand fra Roskilde – Maria Karup kan varmt anbefales.

5 ud af 5 stjerner
Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Roskilde hjælpe dig med?

Vores bedemand i Roskilde kan hjælpe dig med bl.a. planlægningen af begravelsen/bisættelsen, valg af gravsted og lignende. Men vi kan også rådgive dig om den gældende lovgivning på området samt hvilke ting, du skal tage stilling til efter et dødsfald. Det er vores håb, at dette dermed kan fylde mindst muligt hos dig, fordi du ved, at vi har styr på det.

På den måde kan du trygt koncentrere dig om alt det andet, som også fylder efter et dødsfald. 

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Roskilde?

Sammenlignet med den typiske bedemand har vi hos Begravelses service en lidt anden profil. Det skyldes, at alle vores bedemænd udover vores 5-15 års erfaring på området også har professionel erhvervserfaring fra bl.a. bank, psykologi, undervisning og coaching.

Det betyder blandt andet, at vores primære fokus er at give de efterladte en god service. Derfor bruger vi altid den tid, der er behov for til mødet med dig både før og efter begravelsen/bisættelsen, så du føler, vi lytter ordentligt til dine og den afdødes ønsker og behov.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.