Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Helsingør

Vores bedemand i Helsingør hjælper dig med den smukke afsked

Vores bedemand i Helsingør gør alt for at lave den bedste afsked til den, du har mistet

Trygt
Lokalt
Døgnservice
arne_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
kim_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
Bedemand i Helsingør

“Professionel”

Professionel, kompetent og meget behagelig kundebehandling i Helsingør.

5 ud af 5 stjerner
Referencebib
bse-cover-2

Hvilken hjælp kan du få af vores bedemand i Helsingør?

Vores bedemand i Helsingør kan kontaktes hele døgnet rundt, så du altid har hjælpen lige ved hånden. Vi hjælper med alt fra planlægning af begravelse/bisættelse til at underrette de rette myndigheder om dødsfaldet.

Uanset hvilke ønsker du har til ceremonien, og om begravelsen skal ske i eller uden for kirken, tager vi altid højde for dette i planlægningen. Intet er vigtigere end at få sagt farvel på den mest rigtige måde for jer.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

text-image-double-1
text-image-double-2

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-2
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor bruge Begravelses services bedemand i Helsingør?

I Helsingør kan den vagthavende bedemand være ude hos dig med en rustvogn inden for et par timer. Også midt om natten. Begravelses service er aldrig længere end et opkald væk, og vi forholder os altid professionelt til arbejdet.

På den måde kan du være sikker på, at alle punkter bliver krydset af, og du får den bedste oplevelse før, under og efter ceremonien som overhovedet muligt. Det giver dig plads til at være i din sorg uden at skulle stresse over det praktiske.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.