Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vangede

Vores bedemand i Vangede giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Vangede er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
karina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
maria_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Vangede

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

bedemand_0000s_0004_Maria

Maria Karup

Bedemand

bedemand_0000s_0006_Kim

Kim Holm

Bedemand

bedemand_0000s_0010_Robin

Robin Wagner

Bedemand

bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Vangede hjælpe dig med?

Er du pårørende til en afdød person, kan vores bedemand i Vangede hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi tilbyder også professionel rådgivning om bl.a. dødsbobehandling, skifteform og arveforhold. Med vores mange års erfaring på området er du sikker på, at opgaverne bliver løst mest optimalt.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Kister

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Danmark og er godkendt i Danmark til traditionel begravelse.

Urner

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Vær opmærksom på, at visse kirkegårde har krav til urnens materiale.

Gravsted

En kiste vil altid blive nedsat ved et gravsted på en kirkegård. Hvis afdøde er blevet brændt, kan du vælge, om urnen skal nedsættes i et gravsted, som er anonymt (De Ukendtes), eller om du ønsker en grav, du kan besøge. Du kan f.eks. vælge et traditionelt gravsted, en fællesgrav og et urnegravsted. Du kan også vælge at sprede asken over åbent hav.

Økonomi

Udover at hjælpe dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen tilbyder vi også økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

text-image-double-1
text-image-double-2
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Vangede?

Hos Begravelses service forstår vi, at det kan være utroligt svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald, når du samtidig er i sorg. Derfor tager vores bedemand i Vangede sig af alt dette for dig.

Udover at være din professionelle og praktiske støtte i den svære tid ønsker vi også at støtte dig på det menneskelige plan. Derfor ligger det os meget på sinde at møde dig med et stort menneskeligt overskud, empati og loyalitet. På den måde håber vi, du kan føle dig tryg i vores selskab og have tillid til os. 

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.