Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vangede

Vores bedemand i Vangede giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Vangede er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Vangede

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Rådgiver

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Helt igennem perfekt.”

Vi valgte lidt tilfældigt Begravelses Service, og det valg er vi rigtig glade for. Vi blev båret gennem alle faserne, hele tiden med fokus på os og vores behov. Alle aftaler blev udført som lovet. Jeg har en anke, det er firmanavnet. “Begravelses Service”. Det leder mere tankerne helt på et rengøringsfirma ! Vi valgte dem ved et tilfælde. Hvis jeg havde læst firmanavnet først, er jeg ikke sikker på jeg havde kontakte dem. Men jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til deres bedemand i Vangede..

5 ud af 5 stjerner

Tobias

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Vangede hjælpe dig med?

Er du pårørende til en afdød person, kan vores bedemand i Vangede hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi tilbyder også professionel rådgivning om bl.a. dødsbobehandling, skifteform og arveforhold. Med vores mange års erfaring på området er du sikker på, at opgaverne bliver løst mest optimalt.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Vangede?

Hos Begravelses service forstår vi, at det kan være utroligt svært at overskue alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald, når du samtidig er i sorg. Derfor tager vores bedemand i Vangede sig af alt dette for dig.

Udover at være din professionelle og praktiske støtte i den svære tid ønsker vi også at støtte dig på det menneskelige plan. Derfor ligger det os meget på sinde at møde dig med et stort menneskeligt overskud, empati og loyalitet. På den måde håber vi, du kan føle dig tryg i vores selskab og have tillid til os. 

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.