Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vi hjælper dig med den helt rigtige gravsten

Trygt
Lokalt
Døgnservice
gravsten_wide
gravsten750x600

En gravsten er et uforgængeligt minde

Når du vælger et gravsted, hvor enten urnen eller kisten skal nedsættes, har du mulighed for at få lavet en gravsten eller plænesten med en personlig inskription eller motiv.

En gravsten er et uforgængeligt minde om den afdøde, og det er en måde, hvorpå du som efterladt kan være med til at sætte dit præg på gravstedet.

Hos Begravelses service hjælper vi dig med at finde den helt rigtige gravsten.

Vi hjælper dig med gravstenen

Vi samarbejder med Køge Stenhuggeri, som er et selvstændigt firma, der har specialiseret sig i fremstilling af mindesten igennem mange år. De har opbygget en solid erfaring inden for branchen, og alt arbejde udføres af en faglært stenhugger for at sikre den bedste kvalitet af materiale og håndværk.

Hvad enten du skal vælge en ny sten, eller der skal tilføjes en inskription til en eksisterende gravsten på gravstedet, arrangerer vi et møde, hvor vores stenhugger kan fortælle dig om de forskellige muligheder, når du skal vælge gravsten.

Når du har valgt stenen til gravstedet, sørger vi for alt det praktiske, indtil stenen er leveret og monteret på gravstedet.

Tilføjelse af inskription på en eksisterende gravsten

Nogle familier og ægtepar ønsker at blive begravet side om side, men de har ikke altid tænkt over, at der dermed skal være plads til flere navne på samme gravsten en dag. Det kan betyde, at inskriptionen er centreret, og der derfor ikke er plads til en tilføjelse.

I mange tilfælde kan vores stenhugger løse dette ved, at stenens overflade slibes, så den oprindelige inskription forsvinder. På den måde kan der laves en helt ny inskription, og den sten, der i sin tid er valgt, kan beholdes i mange år fremover.

I forbindelse med en tilføjelse på gravstenen vil stenhuggeren altid sørge for, at du får et tilbud på renovering af den oprindelige inskription, hvis du ønsker dette.

Anlæg af gravsted

Udover selve gravstenen kan stenhuggeren hjælpe dig med at anlægge plantebede, trædesten og bænke på gravstedet. Der kan ligeledes etableres stenvaser til blomster og små fuglebade på gravstedet.

Begravelses service arrangerer mødet med stenhuggeren, så du kan træffe det rigtige valg om gravsten og anlæg.

Et uforgængeligt minde

Vi hjælper dig med gravstenen Tilføjelse af inskription på en eksisterende gravsten Anlæg af gravsted

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.