Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vi hjælper dig med blomster & kistepynt

Trygt
Lokalt
Døgnservice
cuffins-cover

Blomsterdekorationer som du ønsker dem

Du har frit valg omkring blomstervalget ved både begravelser og bisættelser. Typisk bliver der lavet en kistedekoration til at lægge på kisten. I forbindelse med kistedekorationer og kistepynt kan Begravelses service hjælpe dig med at vælge og bestille alt det nødvendige.

I gamle dage ansås farven gul som falskhedens farve, hvorfor nogle mennesker i dag stadig vælger at undgå denne farve til med kistedekorationer. Vi har dog set utallige smukke eksempler, hvor gult benyttes i dekorationen og mener derfor ikke, at du som pårørende bør ligge under denne gamle ”skrøne”.

cuffins-text-image

Blomsterarrangement skabt med dygtighed og passion

Begravelses Service samarbejder altid med de bedste lokale blomsterhandlere, som deler vores engagement i kvalitet og opmærksomhed på detaljer.

Hver blomsterarrangement er skabt med dygtighed og passion, hvilket sikrer, at de reflekterer de pårørendes kærlighed. De friske, lokalt indkøbte blomster bringer et glimt af naturens trøst og skønhed ind i de rum, hvor vi mindes og sørger.

Ved at lade Begravelses service sørge for blomsterne, vælger du ikke kun en service af høj kvalitet men også den personlige berøring, der kommer fra et tæt samarbejde med vores lokale blomsterhandlere. Vi er her for at sikre, at din elskedes farvel bliver et smukt minde, der blomstrer i tidens gang.

Se eksempler på udvalg af blomster & kistepynt

flower-1

Bårebuket med bånd

flower-2

Bårebuket med bånd

flower-3

Krans til urne

kistedekoration_1-4

Kvart kistedekoration

kistedekoration_1-2

Halv kistedekoration

kistedekoration_1-1

Hel kistedekoration

massivt_blomsterhjerte

Massivt rosenhjerte

Blomsteropsats

Blomsteropsats

Kondolancebuket

Kondolancebuket

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.