Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vi er din personlige hjælper ved et dødsfald

Trygt
Lokalt
Døgnservice
search-cover

Sådan hjælper vi dig ved dødsfald

Vi er her for dig, som har mistet en person, der står dig nær - og vi er her døgnet rundt og i nærheden af dig. I forbindelse med dødsfaldet afholder vi sammen et planlægningsmøde, hvor vi kan lære dig at kende, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at arrangere netop den begravelse, du og familien ønsker. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at få givet en ordentlig og værdig afsked.

Vi har døgnservice, hvilket betyder, at du kan ringe til os, lige når du har brug for det - enten ved akut behov i forbindelse med et dødsfald, eller hvis du vil aftale et planlægningsmøde. Hos Begravelses service kan vi hjælpe dig med både afhentning af afdøde, planlægning af begravelsen/bisættelsen, økonomiske spørgsmål og assistance ved selve begravelsen. Du kan læse mere om vores forskellige services nedenfor her.

Vi har altid en lokal bedemand nær dig

Uanset hvor på Sjælland du befinder dig, har vi en lokal bedemand i nærheden. Vores bedemænd har derfor et grundigt lokalkendskab og ved alt om, hvilke muligheder du har for begravelsen, gravsted, blomster og lignende i dit lokalområde.

Du er velkommen til at kontakte os hele døgnet rundt, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Bedemand

bedemand_0000s_0012_Bo

Bo Holtenbang

Bedemand

Se hvad andre siger om os

kontaktdesktop

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.