Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Vi er din personlige hjælper ved et dødsfald

Trygt
Lokalt
Døgnservice
search-cover

Sådan hjælper vi dig ved dødsfald

Vi er her for dig, som har mistet en person, der står dig nær - og vi er her døgnet rundt og i nærheden af dig. I forbindelse med dødsfaldet afholder vi sammen et planlægningsmøde, hvor vi kan lære dig at kende, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at arrangere netop den begravelse, du og familien ønsker. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at få givet en ordentlig og værdig afsked.

Tiden lige efter dødsfald er præget af sorg og savn. Der opstår mange spørgsmål, ligesom der er en række praktiske opgaver, du som pårørende skal tage stilling til på forholdsvis kort tid. Vi giver os god tid til at informere dig grundigt om den hjælp og de serviceydelser, vi leverer – og om, hvilke opgaver du evt. selv kan løse ved dødsfald. Samtidig opstiller vi en økonomisk oversigt over udgifter og tilskudsmuligheder.

bedemaend_desktop

Find roen og overblikket i en svær tid

Begravelses service er et professionelt team af medarbejdere med mange års erfaring i at hjælpe pårørende ved dødsfald. Vi har den ro og det overblik, du måske mangler lige nu.

Vi oplever ofte henvendelser om, hvad man gør ved dødsfald, og vi har mange års erfaring med at tage hånd om både den afdødes og de pårørendes ønsker og behov.

Hvis vi sammen vurderer, at du og din familie ved dødsfald har brug for krisehjælp, kan vi kontakte en dygtig krisepsykolog, og hjælpe dig med at søge om økonomisk tilskud til denne hos din læge.

placeholder

Huskeliste ved dødsfald

Ved dødsfald er der en række praktiske ting, der skal tages stilling til. Vi oplever derfor mange, der spørger, hvad man gør ved dødsfald. Derfor kan du her finde en overskuelig huskeliste over de typiske punkter.

En huskeliste ved dødsfald bør bruges, som en vejledende liste. Kontakt Begravelses service, så hjælper vi dig og sørger for, at intet bliver glemt.

Vi har altid en lokal bedemand nær dig

Uanset hvor på Sjælland du befinder dig, har vi en lokal bedemand i nærheden. Vores bedemænd har derfor et grundigt lokalkendskab og ved alt om, hvilke muligheder du har for begravelsen, gravsted, blomster og lignende i dit lokalområde.

Du er velkommen til at kontakte os hele døgnet rundt, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.