Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

På planlægningsmødet tilrettelægger vi forløbet

Trygt
Lokalt
Døgnservice
search-cover

Vi tager udgangspunkt i afdødes og jeres ønsker

I forbindelse med dødsfaldet afholder vi sammen et planlægningsmøde, hvor vi kan lære dig og evt. andre pårørende at kende, så vi bedst muligt kan hjælpe med at arrangere netop den begravelse, du og familien ønsker. Vi har døgnservice, hvilket betyder, at du kan ringe til os, lige når du har brug det - enten ved akut behov i forbindelse med et dødsfald eller hvis du vil aftale et planlægningsmøde.

Begravelsen planlægges under hensyntagen til afdødes og dine ønsker til forløbet. Hvis afdøde har udfyldt Min sidste vilje, tager vi sammen udgangspunkt i ønsker herfra. Hvis ikke afdøde har givet udtryk for sine ønsker til begravelsen, er det dig som pårørende, der skal tage beslutningen om, hvordan begravelsen skal foregå.

Planlægningen af begravelsen foregår ved et indledende planlægningsmøde. Mødet kan foregå hos dig eller hos os, og vi har altid en bedemand i dit område - Begravelses service dækker hele Sjælland. Derudover kan vi mødes online eller over telefonen.

Vi er godt klar over, at et møde med os aldrig vil være ønskeligt, da anledningen i sagens natur er meget trist. Ikke desto mindre gør vi altid vores bedste for, at du føler dig tryg i vores selskab. Noget vi har stor erfaring med og sætter en stor ære i. Vi ser vores professionelle og menneskelige støtte som lige vigtig, og derfor er vi din faste støtte hele vejen igennem. Når du er i kontakt med os, vil du altid blive mødt af stor empati og menneskeligt overskud.

To mennesker kigger på en computerskærm

Det gennemgår vi ved planlægningsmødet

Ved planlægningsmødet gennemgår vi hele forløbet omkring begravelsen og laver sammen en oversigt over de ting, du skal tage stilling til, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi snakker f.eks. om:

 • Skal der være en ceremoni?
 • Begravelse eller kremering?
 • Valg af kiste og evt. urne
 • Kistedekoration
 • Valg af gravsted
 • Valg af gravsten
 • Mulighed for askespredning
 • Mindesamvær efter begravelsen
 • Økonomi
 • .. Og alt det, du har brug for at snakke om

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

  Aftal et møde

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Kom i kontakt

  Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

  Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.