Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Memmora.dk - Danmarks bedste gartner på Trustpilot

Trygt
Lokalt
Døgnservice
memmora_large
Design-uden-navn.png

Begravelses service anbefaler memmora.dk

Ingen binding og fri opsigelse. Altid.

Hos Memmora tilbydes vedligeholdelse af gravsteder, hvor din kære hviler. Serviceløsningen er skabt til dem, der har et gravsted udenfor deres nærområde, eller et gravsted, som de af andre årsager ikke længere kan passe, som de ellers ønsker det.

Memmora er opstået med et ønske om at gøre det nemt for kunderne at mindes deres kære rent og ærligt uden at blive påtvunget praktikaliteter og logistik, der fjerner fokus fra dette.

Når du bliver medlem hos Memmora, får du en personlig profil, hvor Memmoras gartnere vil uploade billeder hver gang, der er blevet taget hånd om gravstedet. På den måde kan medlemmerne mindes deres kære og forevige dette minde – også på afstand.

Design-uden-navn-2.png

En transparent løsning til fair priser

Pasning af gravsteder

Memmora tilbyder en transparent serviceløsning, hvor du altid kan logge ind på din personlige profil og finde et overblik over de ydelser, der udfører for dig. Du kan vælge mellem tre forskellige typer af abonnementer alt efter dine ønsker og behov.

Hvad koster vedligeholdelse af et gravsted?

Priserne afhænger af størrelsen på gravstedet, men de starter fra 69 kr./mdr. for den lille pasningspakke og så fra 219 kr./mdr. for den store pasningspakke.

Hvor ofte besøger Memmora gravstedet?

Inkluderet i alle pasningspakker er pleje af gravstedet minimum hver 14. arbejdsdag fra april til oktober, og én gang månedligt fra november til marts, hvor der vil blive taget fineste hånd om de detaljer, der danner ramme for netop dette gravsted.

Få inspiration til vedligeholdelse af gravsted

På memmora.dk  kan du gå på opdagelse i deres blogunivers, som løbende opdateres med idéer og inspiration til vedligeholdelse af gravsteder. Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilke muligheder man egentlig har, og derfor er der skabt et rum, hvor der deles ud af erfaringer og idéer, så du kan få et gravsted, der er et mindeværdigt og varmt sted at mindes sine kære.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.