Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Timestone - Et smukkere sidste aftryk

Trygt
Lokalt
Døgnservice
timestone_header3
2022_M12_D02_Timestone_Pressefoto-Web-7401204

Dansk design

Timestone introducerer keramiske mindesten, skabt i samarbejde med designer Timothy Jacob Jensen og Felix Hoffman, som et innovativt alternativ til traditionelle granitgravsten.

Inspireret af naturen tillader keramikkens lethed og fleksibilitet et personligt og unikt udtryk i design og farve, gør det muligt for pårørende at vælge en mindesten, der ægte repræsenterer den afdøde.

Et bæredygtigt alternativ til den traditionelle gravsten

"Designet er noget nyt og unikt som aldrig er set før"

Timestone har udviklet en produktionsmetode, der tillader fuld udnyttelse af alle ressourcer.

Timestone er dedikeret til at arbejde udelukkende med organiske materialer, inklusiv både mindestenene og den glasur, der dækker dem. Ingen skadelige kemikalier anvendes på noget trin i produktionen, hvilket understreger virksomhedens engagement i miljøbevidsthed.

Desuden arbejder Timestone utrætteligt på at optimere sine produktionsprocesser for at minimere emissioner og forbedre den overordnede bæredygtighed i deres produkter. Det er en kernekomponent i virksomhedens mission at forene skønhed og bæredygtighed i afskedens øjeblik.

Sea-Urchin-Color-Pearl-Web

Sea urchin

10.500,00 kr. inkl. moms

Inkl. gravering og levering. Et design stærkt inspireret af naturen og dets organiske og rolige linjer. Som noget særligt for vores produkter er de udsmykket med en messingplade hvor navn, datoer etc. kan blive indgraveret uden at det skal gøres i stenen.

Sea Urchin laves i farverne: Amber, Coal, Pearl, Pine og Sea

Impact-Color-Pearl-Web

Impact

8.250,00 kr. inkl. moms

Inkl. gravering og levering. Produktets bølgede linjer er stærkt inspireret af den fysiske påvirkning en dråbe har, når den bryder vandoverfladen. Ringene kan symbolisere de mange indvirkninger man har haft gennem livet – heraf kommer navnet “Impact”.

Impact laves i farverne: Amber, Coal, Pearl, Pine og Sea

Standard-1-RGB-Pearl-LR-Web-scaled

Still

7.500,00 kr. inkl. moms

Inkl. gravering og levering. Still er inspireret af havets overflade, når det blikstille hav breder sig mod horisonten, sådan strækker “Still” sig ud som et symbol på ro og harmoni. Uanset farvevalg vil man kunne drage paralleller til naturen, den glatte overflade og messing pladen minder om havets spejlblanke flade, hvor skyer og sol spejles

Still laves i farverne: Amber, Coal, Pearl, Pine og Sea

Impact i kirken

Nye muligheder

Gravsten fra Timestone åbner for en række muligheder der indtil nu har været tæt på umulige. Med en mindesten fra Timestone har du muligheden for at få afdødes egen personlige signatur på mindepladen. En signatur er nemlig mere end bare en kombination af bogstaver - det er et kunstnerisk udtryk for den du har mistet. Ved at inkludere den på mindesmærket kan du bevare og hylde din kæres personlighed og unikke stil.

Det er en vidunderlig måde at ære deres liv og mindes deres bidrag til verden.

Timestone har også muligheden for at kunne levere på helt ned til 4 dage, hvilket åbner op for muligheden for at du kan have mindestenen med i kirken under begravelsen. Mindestene vejer maks. 12 kg, hvilket gør at du selv kan medbringe stenen, når I samles i kirken med familie og venner. Efter begravelsen kan I let bære mindestenen sammen med blomsterne op på gravstedet, hvor alle har mulighed for at deltage.

Se hvad andre siger om os

Tre mennesker står i en kirke, og kigger på en kiste med en buket ovenpå

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.