Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Frederiksværk

Vores bedemand i Frederiksværk giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Frederiksværk er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
robin_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Frederiksværk

bo_holtenbang

Bo Holtenbang

Rådgiver

arne_hansen

Arne Hansen

Rådgiver

tina_hansen

Tina Hansen

Rådgiver

pernille_dalsgaard

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Professionelle og hjælpsomme”

Professionelle og hjælpsomme. Jeg var helt i vildrede, da min far døde, men Begravelses Service i Frederiksværk var virkelig gode til at vejlede og hjælpe.

5 ud af 5 stjerner

Nadia

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Frederiksværk hjælpe dig med?

Som efterladt til en person, der er gået bort, har du sikkert en masse spørgsmål som f.eks.: Skal den afdøde begraves eller kremeres? Hvilken type gravsted skal du vælge? Hvilken kiste eller urne skal du vælge? Og lignende.

Alt dette hjælper vores bedemand i Frederiksværk dig med. Vi er din faste sparringspartner og støtte igennem hele det svære forløb.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Frederiksværk?

Hos Begravelses service er vores tilgang til bedemandsfaget lige dele professionel og menneskelig, da vi mener, at begge dele er essentielle for at hjælpe de efterladte bedst muligt igennem en svær tid.

Vores store professionalisme betyder, at vi har styr på alle procedurer og regler i forbindelse med et dødsfald. Dermed kan du have tillid til, at alt bliver gjort ordentligt.

Derudover betyder vores menneskelige tilgang, at vi altid møder dig med stor medfølelse og forståelse for den svære situation, du står i.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.