Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Eskilstrup

Vores bedemand i Eskilstrup giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Eskilstrup er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800

Vi er i Eskildstrup

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Bedemand

pernille

Pernille Dalsgaard

Bedemand

“Rigtig god og hurtig svar på min…”

Rigtig god og hurtig svar på min henvendelse. Meget søde og behagelige, alle 3 jeg var i kontakt med. Jeg kan ikke skrive noget negativt. Begravelses service i Eskildstrup levede fuldt op til mine forventninger.

5 ud af 5 stjerner

Mette Hvidberg

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Eskildstrup hjælpe dig med?

Vores bedemand i Eskilstrup hjælper dig, som netop har mistet en, der står dig nær. Vi ved, hvor uoverskueligt det kan være at skulle planlægge begravelsen oveni din sorg, og det er her, vi kommer ind i billedet.

Vi er din faste støtte igennem hele forløbet og rådgiver dig om alt det, du skal tage stilling til som pårørende til en person, der er gået bort. Lige fra selve planlægningen af selve begravelsen/bisættelsen til de efterfølgende økonomiske spørgsmål.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Eskilstrup?

Hos Begravelses service ser vi det som vores fornemste opgave at støtte dig i denne svære tid, hvor du har mistet en, du har kær. Derfor er det vigtigt for os, du er tryg i vores selskab og har tillid til, at vi varetager al praktikken omkring såvel begravelsen/bisættelsen som de efterfølgende ting. Denne tillid opbygger vi ved altid at møde dig med stor empati, menneskeligt overskud og loyalitet.

Det er vores håb, at vores både menneskelige og professionelle tilgang betyder, at du med ro i sindet kan lade os om de ting, du ikke selv har overskud til eller overblik over. På den måde kan du bruge din energi på din sorg i stedet for.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.