Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Dianalund

Vores bedemand i Dianalund giver dig tryghed og omsorg

Vores bedemand i Dianalund er med dig gennem hele den svære periode og hjælper dig med at planlægge begravelsen/bisættelsen samt forløbet i skifteretten efter et dødsfald.

Trygt
Lokalt
Døgnservice
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
pernille_cover_desktop_1900x800

Vi er i Dianalund

bedemand_0000s_0007_Arne

Arne Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0002_Tina

Tina Hansen

Rådgiver

bedemand_0000s_0001_Hans Christian

Hans Christian Hansen

Rådgiver

pernille

Pernille Dalsgaard

Rådgiver

“Tak for en rigtig god service og hjælp.”

Jeg har været rigtig glad for den hjælp og service, jeg har fået ang. Min mors bisættelse. Tina fra afdelingen i Dianalund har været rigtig sød til at forstå den situation jeg stod i. Hun kom med mange gode råd, og var meget imødekommende. Du skal have mange tak for alt din hjælp Tina ❤

5 ud af 5 stjerner

Maria Olsen

Referencebib
bse-cover-2

Hvad kan vores bedemand i Dianalund hjælpe dig med?

Vores bedemand i Dianalund kan hjælpe dig med at få overblik over de ting, du skal gøre, når en person tæt på dig går bort. For udover at skulle planlægge begravelsen/bisættelsen skal du som efterladt også tage stilling til en masse andet. F.eks. skal du beslutte, om personen skal begraves eller kremeres, eller måske ønsker du at sprede asken over vandet.

Derudover er der også en del økonomiske spørgsmål om f.eks. begravelseshjælp, pension og dødsbobehandling. Alt dette kan vi hos Begravelses service hjælpe dig med.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
Bedemand

Hvorfor vælge Begravelses services bedemand i Dianalund?

Hos Begravelses service fokuserer vi ikke på at være de billigste på markedet; vi fokuserer derimod på at levere den bedste service. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og lytter til, hvad du har brug for. Derudover ønsker vi også at respektere, hvis den afdøde selv havde nogle ønsker.

Endelig er vi din faste støtte, og vi gør alt for, at du føler dig fortrolig med os og føler, at du kan overlade opgaverne til os.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.